Sambata, weekend... nu vrei sa aloci prea mult timp gatitului, dar parca vrei sa mananci ceva bun. Solutia? Citeste mai departe :)
Am folosit:
- 7 felii medii muschi de porc
- 1 cub concentrat legume
- 1 borcan sos de rosii cu condimente (eu am folosit Monte Banato, 300 g.)
- condimente carne de porc
- 2 linguri vin rosu (dulce, in cazul meu)
- putina mozarella rasa (sau Emmentaler)
- 2 / 3 rosii medii
- sare, piper
Cum am procedat:
- am taiat pe jumatate feliile de carne si le-am pus intr-o tava termorezistenta (unsa cu foarte putin ulei in prealabil); adaugam condimentele (sare, piper, si cele pentru carnea de porc), precum si vinul
- am acoperit totul cu apa si am adaugat cubul concentrat; se lasa la cuptor la foc mediu pentru aprox 45 min
- scoatem tava si adaugam sosul de rosii; intoarcem carnea si completam cu apa (numai daca e nevoie, la mine nu a fost cazul); lasam iar la cuptor pentru alta jumatate de ora
- scoatem tava si punem deasupra feliile de rosii, peste care presaram mozarella sau Emmentaler; mai lasam 10-15 minute la cuptor pentru a se rumeni cascavalul
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu