- 2 fire mari de praz
- 100 g. masline
- 6 felii muschi de porc
- 2 linguri faina
- 1 cub concentrat de legume
- pasta de rosii
- foi de dafin
- sare, vegeta
Cum am procedat:
- am curatat si taiat prazul rondele
- am taiat carnea in bucati mai mici si am calit-o in putin ulei
- dupa cca 10 min, am adaugat 1 pahar de apa, foile de dafin, cubul Maggi, sare si vegeta
- am lasat sa fiarba 20 min, dupa care am adaugat prazul si am mai turnat un pahar de apa
*se scot frunzele de dafin (altfel gustul devine cam amar)
- dupa 15 min. am adaugat maslinele, pasta de rosii (cam 3 linguri mari) si un pahar cu apa
- am lasat sa fiarba inca un sfert de ora; adaugam sare dupa gust
POFTA BUNA!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu